Hem » Referenser

Kransens Gummi i Trosa

Kransens Gummi AB är en grossist inom däck- och närliggande produkter. Bolaget är landets ledande oberoende däckexpert med ett brett sortiment. Koncernen har även flertal gummiverkstäder som drivs i egna bolag samt fastighetsbolag.

Koncernen består av tretton bolag och omsätter ca 143 miljoner och är ägarlett. Ägarna heter Eva och Jacob Lamberg och har valt att samarbeta med ia Johansson sedan hösten 2018 för att få ett mer strukturerat, strategiskt och professionellt styrelsearbete. Även affärsrådgivning och affärsutveckling förekommer kontinuerligt för en tryggad vidareutveckling av koncernen.

Kontakta gärna ägare Jacob Lamberg 070-675 87 65, jacob.lamberg@kransensgummi.se eller Eva Lamberg 070-728 58 76, eva.lamberg@kransensgummi.se http://www.kransensgummi.se


Stockholms Djurklinik

Stockholms Djurklinik har funnits i Alvik sedan år 1989. Sedan augusti 2016 drivs Stockholms Djurklinik i ny regi. Vi är fortsatt familjeägda med två veterinärer i ägarfamiljen.

Stockholms Djurklinik har valt att samarbeta med ia Johansson som har genomfört DISC/IPU Profilanalyser och olika workshops i samband med vår grupp- och individutveckling inom företaget.

Kontakta gärna SO/ägare Max Adler 070-722 29 60, max@stockholmsdjurklinik.se http://www.stockholmsdjurklinik.se


Folkets Hus i Sandviken

Sandvikens Folkets Hus är en del av Sandvikens Kulturcentrum, vilket är den naturliga mötesplatsen i Sandviken
för kultur, konferens, nöjen och mat.

Folkets Hus har valt att samarbeta med ia Johansson under flera år och har bl.a genomfört grupp- och individutveckling med alla anställda genom DISC/IPU Profilanalyser. Vi har även genomfört ledning- och verksamhetsutveckling med chefsstödsamtal, strukturförändringar av organisationen och aktiviteter för att realisera Folkets Hus värdegrund.

Kontakta gärna VD Stefan Hedin 026-27 97 25, stefan.hedin@sandvikenfh.se http://www.sandvikenfh.se/


Electrolux Home i Sickla

Electrolux Home i Sickla köpkvarter, Stockholm, drivs av en franchisetagare och har försäljning av kök och vitvaror samt mindre hushållsapparater.

Ägaren har valt att samarbeta med ia Johansson under många år, vilket har utvecklats till att ia numera också är styrelseledamot. Under åren har vi bland annat gjort turnaround då företaget var på obestånd med hög risk för konkurs. En kraftfull vändning resulterade i att butiken utnämndes av Electrolux till ”Årets butik 2016”. Butiken blev även nominerad (topp tre) till ”Årets Franchisetagare i Sverige 2016” av Svensk Franchise-organisation.

Kontakta gärna ägare Christer Källgren 070-51 848 26, christer.kallgren@electroluxhome.com. https://www.electroluxhome.se/vara-butiker/stockholm-sickla/


Stockholms Medicinska Fotklinik

Lise-Lott Hoffman är egen företagare och specialist inom medicinsk fotvård. Hennes verksamhet ligger i Vasastan, Stockholm.

Lise-Lott arbetade med ständig oro för ekonomin under flera år, men har nu fått stöd med affärsutveckling samt ekonomistyrning. Genom en enkel ekonomisk mall och en plan med tydliga mål har Lise-Lott nu blivit en framgångsrik företagare. Aktieutdelning, bra lön och mindre arbetstid gör att hon numer styr sitt företag i stället för att företaget styr henne.

Kontakta gärna ägare Lise-Lott Hoffman 076-247 97 24, info@medicinskafotkliniken.se http://www.medicinskafotkliniken.se/